Wil je je vrienden regelmatig blijven zien? En je conditie op peil houden door samen te voetballen zonder een trainer als baas? Maar zie je op tegen dure zaalvoetbalcompetities met veel administratie en vaak te agressieve of competitieve tegenstanders?

Wij ook. Daarom hebben we een nieuwe zaalvoetbalbond opgericht: de Liefhebbers Zaalvoetbal Cup. Die groeide in recordtempo van nul naar 806 clubs. We zijn nu al de grootste zaalvoetbalbond van het land, en de inschrijvingen blijven toestromen.

Wat is de succesformule? We zijn anders dan de anderen, mikken volop op jullie pure voetbalplezier, en hebben al wat daar niet toe bijdraagt afgeschaft

806

Ploegen

11784

Spelers

0

Scheidsrechters

Veel Goedkoper

Je betaalt minder dan de helft dan bij andere zaalvoetbalbonden. Hoe dat kan? Omdat wij jullie geld niet verspillen aan dingen die niet nodig zijn om te kunnen voetballen.

Zo blijft er veel over om samen na de wedstrijden nog wat na te praten bij een glas.

Veel Eenvoudiger

Je eigen zaalvoetbalclub oprichten was nooit zo makkelijk. Vergaderingen en papierwerk hebben we afgeschaft. Blijft over: email en een website met een optimaal gebruiksgemak zodat je geen tijd verliest.

En heb je toch eens een vraag, geen nood. Bij de LZV Cup zijn we superpersoonlijk: we zijn met een klein team en helpen je snel als er iets is.

Veel Meer Fairplay

Scheidsrechters zijn duur, vergissen zich vaak, en ploegen proberen alles wat de scheids niet ziet. Wij hebben ze afgeschaft. Onze ploegen beleven veel meer plezier nu ze zelf hun wedstrijden leiden.

En in geen enkele andere zaalvoetbalbond zie je zo veel fairplay. Waarom? Omdat ploegen wekelijks elkaars sportiviteit beoordelen en wij met die info de zeldzame probleemgevallen bijsturen. Wie zich niet aanpast wordt uit de LZV Cup gezet. Iedereen weet dat, en daarom werkt het ook: een onsportieve ploeg kom je zelden tegen.

Waar wacht je nog op?

Steeds meer ploegen kiezen voor de LZV Cup, omdat ze van elkaar horen en zien hoe leuk het hier is.

Zijn jullie ook een groep vrienden voor wie het nog echt om het voetbal en de goeie sfeer gaat? Richt dan snel je eigen zaalvoetbalploeg op en doe mee in het nieuwe seizoen. Met vragen kan je steeds terecht bij krisverbert@gmail.com.

PS: Je moet niet op zoek naar de allerbeste voetballers om een goed figuur te slaan. In de LZV Cup speel je gewoon met je vrienden, ook de minder goeie spelers. Clubs die jaarlijks door transfers een halve ploeg vervangen vind je hier niet. Niet twijfelen, gewoon meedoen.

Inschrijven

Ben je één van de 806 huidige LZV Cup ploegen?

Omdat alleen in september en oktober gespeeld werd krijg je als compensatie meer dan 80% korting: het inschrijvingsbedrag is slechts 49op BE57 0689 0471 0135 met vermelding van je ploegnaam. Ons mailen hoeft niet, door de overschrijving weten wij voldoende. Reserveer ook opnieuw je sporthal.

Wil je een nieuwe zaalvoetbalploeg opstarten?

Hoe vroeger je volgende stappen uitvoert, hoe meer kans op een vrije LZV Cup plaats en op een vrije sporthal:

1. Mail je Ploeggegevens naar krisverbert@gmail.com

- Ploegnaam?
- Teammanager en email? (liefst een speler)
- Regio waar jullie wonen?
- Zaal/veldvoetbalervaring van je spelers?
- Staan jullie achter onze missie en reglement? Zoniet, dan is de LZV Cup niets voor jullie. Zo ja, welkom bij de twaalfduizend anderen!

PS: Waren je speler(s) ooit lid van een uitgesloten LZV Cup ploeg, schrijf dan niet in. Je ploeg wordt immers meteen uit de competitie gezet.

2. Reserveer een Sporthal voor je Thuiswedstrijden

Kies onder "Competities" je regio en klik op "Sporthallen". Reserveer 1 uur om de 2 weken op een dag naar keuze: van september tot mei, ten vroegste beginnen om 19u (of 17u op za/zo) en ten laatste om 22u. Wij sturen je later een Excel bestand om je gereserveerde data te noteren, en als je wil ook 35 data waarop je ploeg onbeschikbaar is voor uitwedstrijden.

3. Inschrijvingsgeld overschrijven

Een jaar lang wekelijks zaalvoetbalplezier voor slechts 297 op BE57 0689 0471 0135, met vermelding van je ploegnaam. Gemiddeld dus minder dan 15 per speler, verzekering inbegrepen. Enige bijkomende investering is de vergoeding aan je sporthal.

PS: Corona heeft in september normaal geen invloed meer, maar geraken er toch nog wedstrijden niet gespeeld dan worden alle ploegen financieel gecompenseerd (net als vorig seizoen).

4. Puur Voetbalplezier!

In augustus ontvang je de wedstrijdkalender en jouw login om spelers te registreren. En spelen maar!