LZV Cup - Inschrijven


Ben je één van de 760 huidige LZV Cup ploegen?
Als compensatie voor het vroegtijdig stopzetten van het afgelopen seizoen door Covid-19 krijg je 20% korting je inschrijving (voor 30 juni), dus 198 ipv  247 op BE57 0689 0471 0135 met vermelding van je ploegnaam. Reserveer ook opnieuw je sporthal.

Nieuwe LZV Cup ploeg inschrijven?
Voer nu volgende stappen uit. Hoe vroeger, hoe meer kans op een vrije LZV Cup plaats en op een vrije sporthal:

1. Mail je Ploeggegevens naar krisverbert@gmail.com
- Ploegnaam?
- Naam/email/gsm van Teammanager? (liefst een speler)
- In welke regio wonen jullie?
- Wat is de zaal/veldvoetbalervaring van je spelers?
- Staan jullie achter onze missie? Zoniet, dan is de LZV Cup niets voor jullie. Zo ja, welkom bij de duizenden anderen!

PS: Waren je speler(s) ooit lid van een door ons uitgesloten ploeg, doe dan geen moeite om in te schrijven. Je ploeg wordt meteen uit de LZV Cup gezet.

2. Reserveer een Sporthal voor je Thuiswedstrijden
Kies onder "Competitie" je regio en klik op "Sporthallen". Reserveer bij een sporthalverhuurder 1 uur om de 2 weken op een zelf gekozen dag: van september tot mei, ten vroegste om 19u (of 17u op za/zo) en ten laatste beginnen om 22u. De gereserveerde data noteer je in het Excel bestand dat je later van de LZV Cup ontvangt. Als je wil mag je daarin ook 35 data aanduiden waarop je ploeg onbeschikbaar is voor uitwedstrijden.

3. Stort het Inschrijvingsgeld
Dat is slechts 247 op BE57 0689 0471 0135, met vermelding van je ploegnaam. Gemiddeld dus 12 per speler voor een jaar lang wekelijks zaalvoetbalplezier, inclusief sportongevallenverzekering. Enige bijkomende investering is de vergoeding aan je sporthalverhuurder.

4. Puur Voetbalplezier!
In augustus ontvang je de wedstrijdkalender en jouw login om via deze website spelers te registreren en uitslagen door te geven. En spelen maar!