Waaiberg Leuven

  • Clubkleuren: ROOD ZWART
  • Teammanager: Johan Cornet
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
0 Sam Van Tielt 2 2 1
0 Toon Cornet 2 3 2
0 Johan cornet 0 0 0
0 nico reszczynski 2 0 0
0 tim elsen 0 0 0
0 Nils Bideloo 0 0 0
0 Siebe Woestenburg 1 2 1
0 Jorn Schoolmeesters9602 1 0 1
0 Simon Capiau 1 0 1
0 Booten arno 0 0 0
0 David Lopen y Fuego 0 0 0
0 Jorn reszczynski 2 7 5
4 Henry Landzaat 2 1 3
6 Quinten Rega 0 0 0
6 Thomas Pepermans 0 0 0
7 Kim Woestenburg 1 0 0
8 Malik De drie 0 0 0
8 Tuur Janssens 0 0 0
9 Mateo Radelicki 0 0 0
20 Korneel Van Belle 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2012-2013 4e Klasse A Leuven 9
2013-2014 4e Klasse B Leuven 4
2014-2015 4e Klasse A Leuven 4
2015-2016 4e Klasse A Leuven 5
2016-2017 4e Klasse A Leuven 12
2017-2018 4e Klasse A Leuven 3
2018-2019 3e Klasse D Leuven 1
2019-2020 2e Klasse C Leuven 2
2020-2021 2e Klasse C Leuven 2
2021-2022 2e Klasse C Leuven 3