FC Paenhuys

  • Clubkleuren: Groen/wit Wit
  • Teammanager: Samuel Uytterhaegen
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
3 Niels Willems 1e 7 4 2
4 Samuel Uytterhaegen 2e 9 6 6
11 Wim Franchois 3e 9 2 2
5 Brecht Decoster 4e 7 2 4
10 Neil Allacker 5e 6 0 2
9 Maarten Ipers 6e 8 12 6
11 Seppe Vancraywinkel 7e 8 3 3
0 Tomaz Thys van den Audenaerde 2 2 1
2 Floris Dalemans 0 0 0
6 Roman Jackers 2 0 0
7 Cas Kinnaer 0 0 0
7 Nico Cantatori 2 1 0
8 Michaël Vandeput 0 0 0
8 Thibault Lazard 1 1 0
10 Fré Coosemans 1 2 0
15 Emiel Van De Plas 1 1 2
16 Rien Veulemans 3 6 0
21 Dries Nicolaes 2 1 1
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2014-2015 1e Klasse Tienen 8
2015-2016 1e Klasse Tienen 12
2016-2017 1e Klasse Tienen 10
2017-2018 4e Klasse Hageland 3
2018-2019 3e Klasse Hageland 3
2019-2020 2e Klasse Hageland 7
2020-2021 1e Klasse Haspengouw 3
2021-2022 1e Klasse Haspengouw 3