FC Paenhuys

  • Clubkleuren: Groen/wit Wit
  • Teammanager: Samuel Uytterhaegen
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
0 Tomaz Thys van den Audenaerde 0 0 0
1 Roel Hallaert 0 0 0
2 Floris Dalemans 0 0 0
3 Niels Willems 0 0 0
4 Samuel Uytterhaegen 0 0 0
5 Brecht Decoster 1 0 1
6 Roman Jackers 1 0 0
7 Cas Kinnaer 0 0 0
7 Nico Cantatori 0 0 0
8 Thibault Lazard 0 0 0
8 Michaël Vandeput 0 0 0
9 Maarten Ipers 1 1 0
10 Fré Coosemans 1 2 0
10 Neil Allacker 1 0 0
11 Wim Franchois 1 1 0
11 Seppe Vancraywinkel 1 0 0
21 Dries Nicolaes 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2014-2015 1e Klasse Tienen 8
2015-2016 1e Klasse Tienen 12
2016-2017 1e Klasse Tienen 10
2017-2018 4e Klasse Hageland 3
2018-2019 3e Klasse Hageland 3
2019-2020 2e Klasse Hageland 7
2020-2021 1e Klasse Haspengouw 3
2021-2022 1e Klasse Haspengouw 3