FC Paenhuys

  • Clubkleuren: Groen/wit Wit
  • Teammanager: Samuel Uytterhaegen
# Teamleden Selecties Goals Assists Fairplay
10 Neil Allacker 11 6 11 1e
21 Dries Nicolaes 8 7 11 2e
11 Seppe Vancraywinkel 12 17 9 3e
10 Fré Coosemans 9 7 8 4e
4 Samuel Uytterhaegen 16 16 16 5e
9 Maarten Ipers 11 22 11 6e
5 Brecht Decoster 8 8 9 7e
11 Wim Franchois 16 10 11 8e
3 Niels Willems 7 3 4 9e
6 Roman Jackers 6 6 3 10e
0 Tomaz Thys van den Audenaerde 3 5 1
8 Michaël Vandeput 0 0 0
8 Thibault Lazard 3 4 0
1 Roel Hallaert 0 0 0
7 Cas Kinnaer 1 0 0
2 Floris Dalemans 0 0 0
7 Nico Cantatori 2 3 2
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2014-2015 1e Klasse Tienen 8
2015-2016 1e Klasse Tienen 12
2016-2017 1e Klasse Tienen 10
2017-2018 4e Klasse Hageland 3
2018-2019 3e Klasse Hageland 3
2019-2020 2e Klasse Hageland 7
2020-2021 1e Klasse Haspengouw 3