VK Gercy

  • Clubkleuren: Blauw/Geel Geel
  • Teammanager: Bart Hendrickx
Extra Info
VK Gercy is een ploeg met een lange traditie.
Ze is ontstaan in de jaren 80 met een veldvoetbalploeg die haar thuisbasis had op de terreinen van Daring Leuven gelegen aan de sporthal van Kessel-Lo, de huidige KVC 2000 ploeg.
Deze is ontbonden in 2015 maar de zaalvoetbalploeg is altijd blijven voortbestaan .
Momenteel hebben we een mix van 40-50 jarigen aangevuld met jongeren .
# Teamleden Fairplay Wedstrijden Goals Assists
5 Filip Boon 1e 1 0 0
17 Nick Tuteleers 2e 1 2 0
18 Jomme Pierre 3e 1 3 0
1 John Lemmens 4e 2 0 0
6 Maxime Hendrickx 5e 2 0 0
8 Koen Buekenhout 6e 2 0 0
11 Robbe Fransen 7e 2 0 0
12 Ante Zecevic 8e 2 1 0
2 Thibaut Hendrickx 9e 1 0 0
3 Kevin Verdyck 10e 1 0 0
13 Ronny Fransen 11e 1 0 0
15 Robin Dekeyser 12e 1 3 0
4 Kristof Engelborghs 0 0 0
7 Floris Engelborghs 0 0 0
9 Joris Vos 0 0 0
10 Gooris Maurice 0 0 0
14 Bart Hendrickx 0 0 0
16 Jasper Willaert 0 0 0
19 Karel Govaerts 0 0 0
20 Michael Devroey 0 0 0
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2015-2016 4e Klasse A Leuven 10
2016-2017 4e Klasse A Leuven 11
2017-2018 4e Klasse A Leuven 11
2018-2019 4e Klasse A Leuven 8
2019-2020 4e Klasse A Leuven 12
2020-2021 4e Klasse A Leuven 8
2021-2022 4e Klasse A Leuven 12