PokéBallers

  • Clubkleuren: Rood Rood
  • Teammanager: Ruben Denys
Extra Info
Onze teamvideo: https://www.youtube.com/watch?v=-oEgu9XFeYc

Voorstelling :

Michiel Carette (K): Donnaruma. Michiel is een echte leider in het doel. Scoren doet hij, assisten geven doet hij ook. Betaald worden doet hij niet. Jammer. Hij pakt die onmogelijke ballen waar het moet, maar flatert af en toe weleens.

Quinten: Neymar Jr. Quinten heeft vele kwaliteiten, alleen weet hij niet wat verdedigen is.

Jenthe: Aguero. Jenthe scoort vele doelpunten, maar als het erop aan komt steelt hij ook doelpunten en op open doel mist hij wel eens.

Jos: Ollie. Jos is de ouwe strijder van het team. Hij coacht waar nodig en verdeelt het spel, een echte legend. Jos is ook erevoorzitter van de club.

Ruben: Mathieu. Ruben is onze libero. Veel lopen doet hij niet . Verdedigen kan hij maar in de aanval moeten we hem niet zien.

Daan: Pepe. Daan is veruit de hardste speler van de kern met zijn wilde en slecht getimede tackles. Pakt een kaartje waar nodig.

Pieter: Aubameyang. Pieter laat je makkelijk achter met zijn uitmuntende dribbel en zijn ongelofelijke snelheid. Alleen aan die hanenkam moet nog gewerkt worden.

Melis: Douglas costa. Melis probeert hier en daar uit te pakken met een zieke skillmove. Zo doet hij rainbow flicks over zijn tegenstander en legt rustig wat balletjes in het doel.

Boris: Rakitic. Boris is de verdedigende middenvelder van het team, hij valt aan en verdedigd. Heeft ook een zeer goed afstandsschot.

Jan-maarten: Peter Crouch. De spriet van het team met anderhalve pace maar zijn visie helpt hem en het team vooruit. Pikt af en toe een doelpuntje mee. Is bij het team beland wegens geen andere vrienden.

Michiel De Witte: Marcelo. De dribbelvaardige verdediger van het team. Een vaste schakel in de basis. Is zowel verdediger als aanvaller met zijn uitstekende conditie.
Palmares
Seizoen Reeks Positie  
2016-2017 2e Klasse B Leuven 2
2017-2018 2e Klasse B Leuven 2
2018-2019 1e Klasse Leuven 3
2019-2020 1e Klasse Leuven 2
2020-2021 1e Klasse Leuven 2
2021-2022 1e Klasse Leuven 1
2022-2023 1e Klasse Leuven 1